Velkommen til gitarundervisning på Midsund kulturskole!

Å lære og spille gitar er en lang og interessant prosess. Enten du spiller for moro skyld eller ønsker å utvikle deg som profesjonell musiker, kreves ønske, utholdenhet og glede av prestasjon. En god lærer er en viktig del av denne prosessen. Han underviser og veileder deg, hjelper deg å finne dine evner, systematisere din innsats for å oppnå musikalsk frihet til å være deg selv på gitar.

Gitaren er et av de mest populære instrumentene, og teknikkene er i stadig utvikling. Måtene å spille gitar på er uendelige.  Målet mitt er å undervise for å utvikle din egen personlige stil og musikalske talent.

Mitt navn er Atanas Andonov , og jeg er ansvarlig for gitarundervisningen. Jeg har et spesielt forhold til akustisk gitar, selv om noen stiler bruke elektrisk. Mine 30 års erfaring som musiker i Norge, lærer og kvalifisert bachelor pedagog hjelper meg til å følge den rette veien til individuell utvikling av hver enkelt elev.

Leksene bidrar til å tilegne seg tekniske ferdigheter og sikkerhet på gitaren. Gitt et teoretisk og praktisk grunnlag, kan du følge dine egne musikalske ideer. Når du lærer det grunnleggende i musikkteorien og mestrer musikalsk språk, vil du finne bredere anvendelse av kunnskap om gitar, som å spille i band.

For nybegynnere tilbyr skolen individuelt program skreddersydd til individuelle evner og interesser. Mer erfarne kan bruke spesialiserte leksjoner til blues og rockimprovisasjon, akkompagnement, fingerpicking, ragtime og tradisjonell jazz. Her er et av de stedene i Møre og Romsdal, der vi har selvskrevet undervisningsmateriell for gitar.

Hvis du ønsker å begynne å øve på gitar ordentlig og for å hindre utvikling av dårlige vaner, kommer du til Midsund kulturskole!

Hvis du ønsker deg å lære å spille gitar og favorittmusikken din, se på fanen kontakter, eller ring 97099902. Hvis du trenger råd, får du gratis konsultasjon. Send dine spørsmål via e-post: nako_musikk@yahoo.no . Jeg vil svare deg innen 24 timer.

                                                                                                                 

Mvh gitarlærer Atanas Andonov